Η ομάδα μας, οι άνθρωποί μας!

"Οδεύοντας σήμερα προς μια καλύτερη Δυτική Ελλάδα αυτό που μας ενώνει είναι το έργο. Γεγονός που φαίνεται πρώτα από όλα στη δυναμική, συμπεριληπτική σύνθεση της ομάδας του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας που περιλαμβάνει το μέγιστο όριο των 115 υποψηφίων επισφραγίζοντας την δυναμική μας.

Άνθρωποι της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας, που πάνω από ταμπέλες, διαχωρισμούς και διαιρέσεις, ενώνουν δυνάμεις, γεμάτοι διάθεση να συνεισφέρουν στον τόπο μας με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό.

33 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, 53 στην ΠΕ Αχαΐας και 28 στη ΠΕ Ηλείας. Ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο, που διατηρεί τον κεντρικό κορμό των στελεχών του και επενδύει σε ένα συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης.

Η βούληση μας για ισχυρή εκπροσώπηση των γυναικών και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες εκφράζεται από το ποσοστό 42%, ενώ ποσοστό μεγαλύτερο του 70% αναφέρεται στους υποψηφίους που μετέχουν για πρώτη φορά σε Περιφερειακές Εκλογές, φέρνοντας έναν ισχυρό «άνεμο» ανανέωσης, τόσο στον συνδυασμό όσο και στον θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 45,7 έτη και τα βιογραφικά τους αναδεικνύουν το πολύχρωμο και ισχυρό «μωσαϊκό» της κοινωνίας της Δυτικής Ελλάδας. Επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, αγρότες, φοιτητές, κλπ. Άνθρωποι που έχουν διαγράψει μεγάλη πορεία στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, αλλά και νέοι άνθρωποι με όνειρα και πάθος για να μετατρέψουν τον τόπο τους σε πρωταγωνιστή ανάπτυξης. Τέλος, σημειώνεται ότι το 73% των υποψηφίων είναι απόφοιτοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μια όμορφη και δεμένη ομάδα «καθρέφτης» της Δυτικής Ελλάδας. Πολίτες από όλες τις περιοχές. Διαφορετικών γενιών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη τόσων ανθρώπων, που θέλησαν να γίνουν μέρος αυτής της ομάδας και της συνέχισης αυτής της ιστορίας, ανεξάρτητα εάν ήταν μαζί μας από την αρχή ή συναντηθήκαμε στην πορεία και ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές καταβολές τους. Ο συνδυασμός μας είναι η καλύτερη απόδειξη ότι στην Δυτική Ελλάδα χωράνε όλα τα χρώματα. Είναι η καλύτερη απόδειξη της μεγάλης ενότητας του τόπου μας. Και η πιο ισχυρή εγγύηση ότι στις 8 Οκτωβρίου η Δυτική Ελλάδα θα πάει… Μπροστά για Όλους!

Αυτή η ομάδα και εγώ προσωπικά, σας καλούμε να προχωρήσουμε μαζί. Στην ίδια κατεύθυνση. Να επικαιροποιήσουμε με αποφασιστικότητα και σιγουριά το συμβόλαιο προόδου και προκοπής για τον τόπο μας."

Νεκτάριος Φαρμάκης

Αχαΐα

Αιτωλοακαρνανία

Στέλλα Γράβαλου - Καζαντζή

Ηλεία