Αλίκη Μπριάνη

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο, στις 9 Δεκεμβρίου του 1982. Με καταγωγή από το ημιορεινό οικισμό δήμου Θέρμου, τη Μυρτιά. Είμαι πτυχιούχος ειδικότητας «Τοπικής Αυτοδιοίκησης», της σχολής «Διοίκησης και Οικονομίας».
Μετά την αποφοίτηση μου , έκανα πρακτική στο τμήμα λογιστηρίου του Δήμου Αιτωλικού. Κατόπιν εργάστηκα εκεί ως διοικητικός υπάλληλος, για κάποιο διάστημα. Ως διοικητικός υπάλληλος εργάστηκα και στο Πνευματικό Κοινωνικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου. Εχω εργασθεί επίσης, στο χώρο της εστίασης και ως πωλήτρια σε εμπορικό κατάστημα.
Είμαι παντρεμένη εδώ και 10 χρόνια, με τον Δημήτριο Γκιάφη, λογιστή στην εταιρία ΚΑΛΑΣ Α.Ε. και έχουμε ένα 8 ετών αγοράκι.
Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά και να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ και όπου είναι εφικτό. Τα ενδιαφέροντα μου είναι αρκετά. Κάποια από αυτά είναι κινηματογράφος, θέατρο, μουσική, λογοτεχνία και άλλα.
Αποδέχθηκα με μεγάλη ευχαρίστηση, την πρόσκληση του Περιφερειάρχη μας Κυρίου Νεκτάριου Φαρμάκη και επικεφαλή της παράταξης «Μπροστά για όλους», να συμμετάσχω μαζί του ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος στην Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
Επιθυμώ να συμβάλλω για το καλύτερο, ως γυναίκα, σύζυγος, μητέρα και γενικά ως κάτοικος αυτού του τόπου.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center