Αμαλία Βούλγαρη

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ονομάζομαι Αμαλία Βούλγαρη, γεννήθηκα το 1982, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στο Αγρίνιο. Είμαι κόρη του Γεωργίου Βούλγαρη με καταγωγή από το Μεσολόγγι και της Σπυριδούλας Σάββα με καταγωγή από τη Μακρυνεία. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Πολονύφη, ελεύθερο επαγγελματία κι έχουμε μία κόρη 11 ετών.
Αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου με Άριστα και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Υγείας, Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διαχείριση περιβάλλοντος και φυσικών πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχω αποκτήσει ειδίκευση στις σύγχρονες τεχνικές βίο ανάλυσης στην Υγεία, το Περιβάλλον και τη ΔΙΑΤΡΟΦΉ στο τμήμα Φαρμακευτικής Πατρών. Επιπλέον, είμαι Επιθεωρήτρια συστημάτων HACCP και ISO για επιχειρήσεις. Μιλώ Αγγλικά και Ιταλικά σε επίπεδο Άριστο.
Ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα ως εργαζόμενη στο Βιοχημικό τμήμα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου από το 2005 μέχρι το 2009. Συνέχισα ως Βιοχημικός στο Νοσοκομείο Αγρίνιου από το 2009 μέχρι το 2011. Δούλεψα ως Επιθεωρήτρια Συστημάτων Ασφαλείας τροφίμων σε επιχειρήσεις του νομού από το 2014 μέχρι το 2016.Από το 2016 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως Βιοχημικός στο αντίστοιχο τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
Το 2019 εκλέχτηκα Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την αρχή». Είμαι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από το 2019 μέχρι σήμερα.
Διετέλεσα Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από το 2019 μέχρι το 2021.
Είμαι Εντεταλμένη Σύμβουλος – Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και άρσης κοινωνικών ανισοτήτων από το 2021 μέχρι και σήμερα.
Είμαι Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας. Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center