Άννα Μαστοράκου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα στο Σάο Πάολο Βραζιλίας. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Μαστρονικολή, Καθηγητή ΩΡΛ του ΠΓΝΠ και μητέρα τριών παιδιών, του Στέλιου, του Ανδρέα και της Σόνιας. Έζησα στη Βραζιλία 12 έτη, και έπειτα στη Βενεζουέλα για άλλα 4 χρόνια όπου τέλειωσα εκεί το Γυμνάσιο. Ήλθα στην Ελλάδα το 1981 όπου φοίτησα στο Λύκειο του Κιάτου Κορινθίας. Στη συνέχεια έδωσα Πανελλήνιες εξετάσεις και αποφοίτησα από το Ιατρικό τμήμα της Σχολής Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, το 1990. Ειδικεύθηκα στην Πυρηνική Ιατρική στο ΠΓΝΠ και ασκώ ελεύθερο επάγγελμα από το 1997, διατηρώντας το διαγνωστικό εργαστήριο ΒΙΟΡΜΟΝΙΚΗ στο κέντρο της Πάτρας. Μιλώ Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά και Ιταλικά. Έχω συμμετάσχει σε επιστημονικές μελέτες, επιστημονικά άρθρα και έχω συγγράψει ένα κεφάλαιο στο βιβλίο «ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ».
Διετέλεσα Α’ Αντιπρόεδρος Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ΠΙΣ (2019-2022), μέλος του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ (2019-2021) και Ταμίας της Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης (ΕΕΠΙΜΑ – 2011-2013).
Είμαι Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών από το 2013 και μέλος του ΔΣ του ΠΙΣ, Πρόεδρος των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ – ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ από το 2015, τακτικό μέλος Διοικητικού Συμβουλίου από το 2013 στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων, μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας ΠΟΣΙΠΥ από το 2011, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτών Εργαστηριακών Ιατρών Δυτικής Ελλάδας ΣΙΔΕΙΔΕΛ από το 2011, ιδρυτικό μέλος και γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Καρδιολογίας (2023- ) και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Επιστημόνων του ΕΦΚΑ (2023- ).
Ασχολούμαι με τα κοινά, συστηματικά για πάνω από 12 χρόνια, αποκτώντας πολύτιμη διοικητική εμπειρία σε συλλογικά όργανα και Οργανισμούς. Η χώρα μας βίωσε πολλαπλές κρίσεις, και οι προκλήσεις του «αύριο» είναι πολυσύνθετες και δαιδαλώδεις. Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η χώρα μας πρέπει να φύγει με γοργούς ρυθμούς από τη μιζέρια και την κατήφεια, κτίζοντας ένα μέλλον πλαισιωμένο από ανθρώπους που μπορούν να αντιληφθούν την πολυπλοκότητα της εποχής.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center