Ανδριάνα – Θεώνη (Άννυ) Νικολοπούλου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Ονομάζομαι Νικολοπούλου Ανδριάνα – Θεώνη ,Άννυ όπως όλοι με αποκαλούν. Γεννήθηκα στην Πάτρα στις 29 Ιουλίου το 2000 και από τότε μέχρι και σήμερα διαβιώ στην περιοχή του Γηροκομείου. Φοίτησα στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και στη συνέχεια στο Πρότυπο πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Πατρών εκεί ανακάλυψα και τις δυο μου μεγάλες αγάπες της ζωής μου, την Πολιτική και την Νομική.
Ξεκινώντας λοιπόν ήδη από τα μαθητικά μου χρόνια, του μακρινού πλέον δημοτικού , προσπαθούσα να είμαι εκεί για όλους, να βελτιώνω όπως τότε μπορούσα την τάξη μου και άλλα μικρά μα τόσο σημαντικά πράγματα που για τη μαθητική κοινότητα έχουν τεράστια σημασία. Η ενασχόληση μου με την προσφορά στο σχολικό περιβάλλον δεν σταμάτησε φυσικά στο λύκειο αλλά εξελίχθηκε ουσιωδώς στο Πανεπιστήμιο ,όταν το 2018 εκπλήρωσα το ένα από τα δυο μου παιδικά όνειρα και εισήχθη στην Νομική Κομοτηνής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Εκεί προσπαθούσα να είμαι ενεργή, προτείνοντας στον φοιτητικό σύλλογο ιδέες και λύσεις για προβλήματα που ανέκυπταν στη φοιτητική κοινότητα .
Ολοκληρώνοντας την φοίτηση μου παράλληλα ξεκίνησα να εργάζομαι στον τομέα του Αστικού, Τραπεζικού και Ποινικού Δικαίου προσπαθώντας και εκεί να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο στους συνανθρώπους μου. Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2023 όταν έγινε η πρόταση από τον κ. Φαρμάκη να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, καθώς εκπληρώθηκε το δεύτερο μου όνειρο και μου δόθηκε η δυνατότητα να προσφέρω ανιδιοτελώς στην τοπική κοινωνία και να μπορέσω να εκπληρώσω τις σκέψεις και τα όνειρα που έχω για τον ωραιότερο τόπο όλης της Ελλάδας , τον πιο ευλογημένο γεωγραφικά αλλά πιο αδικημένο από άλλους την Αχαΐα μας .
Για τον λόγο αυτό, επειδή η Αχαΐα μας έχει αμέτρητες προοπτικές ανέλιξης σε όλους τους τομείς του πολιτισμού , των υποδομών , της οικονομίας ήρθε η στιγμή της να λάμψει ! Με την βελτίωση του οδικού δικτύου καθώς και των περιφερειακών δρόμων που συνδέουν την Αχαΐα με όλη την Ελλάδα, με τις διοργανώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων για την διαφήμιση του τόπου μας και των προϊόντων του, ώστε να διαδοθούν παγκοσμίως καθώς και την προώθηση των πολλαπλών όμορφων περιοχών που στολίζουν την Αχαΐα μας όμως δυστυχώς δεν έχουν την δέουσα προβολή .

Για την Αχαΐα των αλλαγών, των υποδομών και της εξέλιξης.
Για την δική μας Αχαΐα λοιπόν, σας ζητώ της εμπιστοσύνη σας !!!

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center