Αντώνιος (Γάτος) Αποστολόπουλος 

YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ

Γεννήθηκα την 20η Φεβρουαρίου 1958 στο Τραγανό Ηλείας όπου ζω μέχρι και σήμερα. Φοίτησα στο Γυμνάσιο Ανδραβίδας. Είμαι παντρεμένος με την νηπιαγωγό Χριστίνα Κασσιανού και έχουμε δύο κόρες, την Ηράκλεια και την Ελισάβετ.
Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στα Τεθωρακισμένα στην Ξάνθη. Υπήρξα ελεύθερος επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία (37 χρόνια) στις γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις. Σήμερα είμαι συνταξιούχος και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά του δήμου Πηνειού.
Στις εκλογές του 2010 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος και διετέλεσα Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Πηνειού. Επίσης, υπήρξα μέλος των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής του δήμου Πηνειού κατά το χρονικό διάστημα 2010 – 2019. Την ίδια χρονική περίοδο, διετέλεσα και μέλος και πρόεδρος του βιολογικού συνδέσμου αποχέτευσης «Ηρακλής» και επί θητείας μου λειτούργησε ο βιολογικός.
Αγωνίστηκα ερασιτεχνικά σε τοπικά ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού Ηλείας και υπήρξα και προπονητής. Με το ποδόσφαιρο μου δόθηκε η δυνατότητα να ασχοληθώ και σε διοικητικό επίπεδο ως μέλος του ΔΣ «ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ». Τέλος, υπήρξα ενεργό μέλος και αιμοδότης του αιμοδοτικού συλλόγου Τραγανού Ηλείας «Ελπίδα».

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center