Αντώνιος (Μαριαντώνης) Πολίτης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε ΑΧΑΪΑΣ

Ονομάζομαι Αντώνιος Πολίτης (Μαριαντώνης) και είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.
Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1985 στο Κάιρο της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς. Η μητέρα μου είναι από την Πάτρα και από μικρός ερχόμουν στην Ελλάδα, έμενα στο σπίτι μας στην Αιγείρα και νοιώθω Αιγειράτης. Σήμερα, είμαι μόνιμος κάτοικος Αιγείρας όπου δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά.
Με αφορμή τις σπουδές μου ήρθα στην Αθήνα για να φοιτήσω στο ΕΚΠΑ, Τμήμα Βιολογίας. Με την ενασχόληση μου με τα κοινά της σχολής συνειδητοποίησα ότι η πολιτική έχει πλέον μπει στο κέντρο του ενδιαφέροντος και της σκέψης μου. Για τον λόγο, συνέχισα τις σπουδές μου στις Διεθνείς Σχέσεις στο State University of New York Empire State College από όπου αποφοίτησα με άριστα. Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές, ΜΒΑ με ειδίκευση στο ανθρώπινο δυναμικό στο L’Institut Universitaire Kurt Bösch και μιλάω 4 γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά.
Όταν τελείωσα τις σπουδές μου εργάστηκα εθελοντικά σε γνωστό ίδρυμα για τον Ελληνικό Πολιτισμό και η φαντασία μου με ώθησε να γράψω το πρώτο μου βιβλίο. Ως συγγραφέας και εκδότης έχω συγγράψει 4 βιβλία. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με τον κλάδο του τουρισμού στην Αιγείρα.
Έχω υπάρξει υπεύθυνος πολιτικής παράταξης στο Βιολογικό, γραμματέας του Student Union του NYC και Υπαρχηγός Λυκοπούλων στο Προσκοπείο. Είμαι μέλος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλάδος και του ΑΧΕΠΑ με μεγάλο ενδιαφέρον για τον Απόδημο Ελληνισμό.
Θεωρώ ότι η Δυτική Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και κρίνοντας από την πρώτη θητεία του Νεκτάριου Φαρμάκη πιστεύω ότι έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Για τον λόγο αυτό βρίσκομαι εδώ για να συνεισφέρω όσο μπορώ ώστε να συνεχιστεί το έργο που γίνεται.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center