Απόστολος Παπαιωάννου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στο Μόντρεαλ του Καναδά και μεγάλωσα στη Ναύπακτο στην οποία και ζω.
Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Είμαι πτυχιούχος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στη μικροηλεκτρονική.

● Το 1988 και ενώ ήμουν ακόμη φοιτητής δημιούργησα την πρώτη εταιρεία Πληροφορικής με έδρα τη Ναύπακτο και από τις πρώτες στην Ελλάδα. Η εταιρεία 35 χρόνια μετά, λειτουργεί ακόμη με επιτυχία, στηρίζοντας τεχνολογικά τις επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας…

● Το 2000 ίδρυσα το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΛΦΑ με έδρα το Αγρίνιο που αργότερα εξελίχτηκε σε Κ.Ε.Κ. Εθνικής Εμβέλειας με εκπαιδευτικά κέντρα σε Αγρίνιο, Καλαμάτα, Ναύπακτο και άλλα μέρη της Ελλάδος.
Στα 23 χρόνια λειτουργίας του Κ.Ε.Κ. ΑΛΦΑ στο οποίο είμαι Διευθυντής Κατάρτισης έχουν Εκπαιδευτεί και Πιστοποιηθεί Χιλιάδες Εργαζόμενοι, βελτιώνοντας τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και γνώσεις…

● Το 2015 μπήκα στο χώρο του Τουρισμού ιδρύοντας Τουριστική εταιρεία με αντικείμενο την μίσθωση Τουριστικών πολυτελών κατοικιών στη Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία.

Οι Επιχειρηματίες της Αιτωλοακαρνανίας εκτιμώντας τις Αναπτυξιακές μου ιδέες, την αγάπη μου για την επιχειρηματικότητα και τις Διοικητικές μου ικανότητες, τα τελευταία 10 χρόνια με τιμούν συνεχώς με διάφορες θέσεις ευθύνης:

✔ Είμαι Πρόεδρος του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ναυπάκτου
✔ Είμαι μέλος του Δ.Σ. του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
✔ Είμαι μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Δυτικής Ελλάδας
✔ Είμαι μέλος του Δ.Σ. της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ
✔ Είμαι μέλος της Γ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ

Τον ελεύθερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην προώθηση του αγαπημένου αθλήματος ως Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ναυπάκτου.

⮚ Είμαι υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη γιατί έχουμε κοινή αντίληψη για την Ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδος και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω στην δημιουργία νέων Επενδύσεων και την δημιουργία νέων και καλύτερων θέσεων εργασίας στην περιφέρειά μας!!!

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center