Αριστείδης Τηλιγάδης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αίγιο την 21η Οκτωβρίου του 1960, όπου συνεχίζω να κατοικώ με την πολυαγαπημένη μου σύζυγο Αναστασία με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο γιούς.
Στην εφηβεία, φοίτησα στο ιδιωτικό Λύκειο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης». Μετά την αποφοίτησή μου, με κέρδισε το μεράκι του επιχειρείν και η τέχνη της αρτοζαχαροπλαστικής. Από νεαρή ηλικία άρχισα να εργάζομαι με εντατικούς ρυθμούς στην οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιίας η οποία δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά φάνηκε από νωρίς και συμβάδιζε με τον εργασιακό μου βίο. Το έτος 1989 εκλέχθηκα για πρώτη φορά πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας & Καλαβρύτων όπου διατελώ στην ίδια θέση μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, διετέλεσα πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της ΓΣΕΒΕΕ. Το 1999 με τη βοήθεια των συναδέλφων αρτοποιών σχεδίασα και έφερα εις πέρας την κατασκευή του πρώτου δημοτικού αρτοποιείου του δήμου Μεγίστης (Καστελόριζο). Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα το 2006 οραματίστηκα την πρώτη επιμελητηριακή κίνηση ορμώμενη από την περιοχή της Αιγιαλείας, τη λεγόμενη Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση. Ύστερα από τη θέσπιση του καταστατικού, τη στελέχωσή της με ικανά μέλη και όντας επικεφαλής της, λάβαμε ψήφο εμπιστοσύνης από τους επιχειρηματίες της Αιγιαλείας δίνοντάς μας την ευκαιρία να έχουμε λόγο στο επιμελητήριο Αχαΐας. Στη συνέχεια, από το 2008 έως 2011 ανέλαβα τη θέση του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου Αχαΐας και από το 2011 πρεσβεύω τη θέση του Ά αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Η ενασχόλησή μου με την πολιτική ξεκίνησε από τα μαθητικά μου χρόνια και συνεχίστηκε μέχρι την ενήλική ζωή μου. Όλα αυτά τα χρόνια πράττω με ανιδιοτέλεια για το κοινωνικό σύνολο και οραματίζομαι μια Δυτική Ελλάδα η οποία θα κάνει σταθερά βήματα και θα είναι μπροστά στην τροχιά της ανάπτυξης.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center