Αθανασία (Σάσα) Γλαβά

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στη Πάτρα, αλλά η καταγωγή μου είναι από την Ανάληψη Θέρμου και το Παλαιοχωράκι Ναυπακτίας. Σήμερα, ζω στη Ναυπακτία όπου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και μεγαλώνω την οικογένειά μου, ως μητέρα δύο παιδιών.
Είμαι απόφοιτη Σχολής Δομικών Έργων, με σεμινάρια εξειδίκευσης στη λογιστική και εμπειρία σε προγράμματα διαχείρισης επιχειρήσεων.
Ασχολούμαι επαγγελματικά ως υπεύθυνη σε εταιρεία πωλήσεων και εξαγωγών αγροτικών προϊόντων, και βιομάζας.
Η αγάπη μου για τον πρωτογενή τομέα αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη για την επαγγελματική μου πορεία, ενώ η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη είναι ένδειξη εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του για την προτεραιότητα και το ενδιαφέρον που δείχνει στον κλάδο αυτό.
Σκοπός της ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι γιατί πιστεύω σε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό την ηγεσία του Νεκτάριου Φαρμάκη, και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο πρωτογενής κλάδος να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει. Είναι πεποίθησή μου ότι η Περιφερειακή αρχή, μαζί με όλους εμάς, θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο που έχει ήδη ξεκινήσει, και τότε θα μπορούμε με σιγουριά να μιλάμε για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center