Αθανάσιος Φούντας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Γεννήθηκα στην Αμαλιάδα, την 4η Αυγούστου 1978 και κατοικώ στο Χάβαρι-Δ.Ήλιδας . Ολοκλήρωσα το τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και στην συνέχεια περάτωσα τις σπουδές μου στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών. Είμαι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Από το 2009 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά διατηρώντας Τεχνικό Γραφείο στην Αμαλιάδα με συνεργάτη τον Πολιτικό Μηχανικό Χρήστο Γεωργακόπουλο, πρόεδρο της Νομαρχιακής επιτροπής Ηλείας του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας. Έχω διατελέσει Επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Μουσειολογίας- Μουσειογραφίας Πύργου του ΑΤΕΙ Πατρών και είμαι συνεργάτης της Τράπεζας Πειραιώς ως εκτιμητής ακινήτων.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια. Έχω διατελέσει Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Δήμου Ήλιδας, μέλος της ΝΟΔΕ Ν.Ηλείας , ανήκω στους 135 νέους που εντάχθηκαν και ανακοινώθηκαν μετά από αξιολόγηση στο πανελλήνιο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών από τη Νέα Δημοκρατία.
Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχτηκα πρώτος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Αμαλιάδος του Δ. Ήλιδας. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος 2019-2021 με αρμοδιότητα Τεχνικών Υπηρεσιών και πολεοδομίας του Δήμου Ήλιδας. Είμαι μέλος της επιτροπής ενέργειας ,περιβάλλοντος και διαχείρισης απορριμμάτων της ΚΕΔΕ.
Συμμετέχω στα κοινά με ανιδιοτέλεια και πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής μας. Μπροστά μας ανοίγονται νέες προοπτικές για την Απασχόληση, την Επιχειρηματικότητα και το Περιβάλλον οι οποίες θα πρέπει να αξιοποιηθούν. Στην προσπάθεια αυτή φιλοδοξώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center