Χρήστος Μπιλίρης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Γεννήθηκα το 1979, στην Αμαλιάδα. Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Νικολακοπούλου, μαζί έχουμε αποκτήσει έναν γιό, τον 5,5 χρονών Θανάαη. Είμαι γιός του Θανάση Μπιλίρη με καταγωγή από την Βουλιαγμένη Πηνείας και της Μαρίας Φακίρη με καταγωγή από τα Λεχαινά.
Το 2002 αποφοίτησα από το Τμήματος Λογιστικής του Δημοσίου ΙΕΚ της Αμαλιάδας. Σήμερα είμαι 3ο ετής φοιτητής στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Από το 1997 έως σήμερα είμαι ελεύθερος επεγγελματίας καθώς δραστηριοποιούμαι στον τομέα της τυροκομίας, έχοντας την επιχειρησή μου στην Αμαλιάδα. Επιπλέον, είμαι ιδιοκτήτης μιας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής τυροκομικών προϊόντων της περιοχής μας. Επίσης αποτελώ ενεργό μέλος του πρωτογενή τομέα του τόπου μας μέσα από την συνεργασία μου με 60 και πλέον κτηνοτρόφους σε καθημερινή βάση. Επιπρόσθετα, είμαι Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραγωγών και ενεργό μέλος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης
Μετά την 1η πετυχημένη μου ενασχόληση με τα κοινά, μέσα από την εκλογή μου στις Αυτοδιοικητικές Περιφερειακές Εκλογές του 2019 συμμετέχω για 2η φορά ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές. Στις 8 Οκτωμβρίου διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη Μπροστά για Όλους.
Στην τετραετία που μας πέρασε εργάστηκα σκληρά ώστε να μπορέσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των πολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όσον δεν έτυχε να με ψηφίσουν. Η αγάπη για την πόλη μου και για τον Νομό Ηλείας με έκαναν να εργαστώ αποτελεσματικά προς όφελος των πολιτών.
Ο Νεκτάριος Φαρμάκης με τίμησε το 2021 και μου ανέθεσε την θέση του Εντεταλμένου Σύμβουλου / Βοηθού Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες σε θέματα συντονισμού των παραγωγικών τάξεων και συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής στις ομάδες παραγωγών για την Π.Ε. Ηλείας.
Μέσα από την ενασχόληση μου με τα κοινά και την εκτέλεση των αρμοδιοτήτων που μου αναλογούν ως Περιφερειακός Σύμβουλος μου δημιουργήθηκε η επιθυμία για περαιτέρω επιμόρφωση, κατάρτιση και αναβάθμιση των προσόντων μου σε Ακαδημαϊκό Επίπεδο. Για τον λόγο αυτό το 2021 εγράφτηκα στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του ΕΑΠ.
Διεκδικώ μέσα από συγκεκριμένα επιχειρήματα και στοχευμένες δράσεις την ψήφο των συμπολιτών μου και δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά και αποτελεσματικά προς όφελος όλων των πολιτών.
Βασικές μου προτεραιότητες αποτελούν :
1ον τα Αναπτυξιακά έργα, 2ον η ενδύνάμωση του πρωτογενή τομέα 3ον η Αναβάθμιση της Ποιότητας ζωής και 4ον η Ανάδειξη της Πολιτιστικής κληρονομιάς , των αξιών και αρχών της πόλης μας.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center