Χρήστος Παϊσιος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στη Ναύπακτο στις 23 Μαΐου 1966, αποφοίτησα από το Α’ Λύκειο και σπούδασα στη Νομική Σχολή Αθηνών.
Το 1994 εξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπάκτου, αθροίζοντας δυο συναπτές θητείες στα κοινά, διατελώντας ο νεώτερος Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Δ.Σ. έως τότε. Διετέλεσα επίσης Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής, συμμετείχα με την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Αιτωλοακαρνανίας σε πολλά Συνέδρια Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Σε επίπεδο εθνικών εκλογών συμμετείχα ως υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου 2012, καθώς και Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2015.
Ασκώ μάχιμη δικηγορία ως δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, του οποίου από το 2018 είμαι Πρόεδρος, ενώ ήδη από το 2010 ήμουν Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρός του.
Από το 2018 είμαι εκλεγμένο μέλος και μάλιστα πρώτος σε ψήφους πανελληνίως για δύο συναπτές τετραετίες της Συντονιστικής Επιτροπής Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας.
Η αδιάλειπτη συμμετοχή μου στα κοινά, ήδη από το 1990, με κατέστησε εκτός των άλλων εκλεγμένο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου, μέλος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Πρόεδρο για 8ετία του πρώτου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Αιτωλοακαρνανία, μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Αντιπρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Ναυπάκτου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παπαχαραλαμπείου Εθνικού Σταδίου και του Παπαχαραλαμπείου Ιδρύματος, Αντιπρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Πόλεων του Κορινθιακού «Ο Αρίων», καθώς και μέλος πλήθους επιτροπών, κληροδοτημάτων και άλλων κοινωνικών φορέων.
Είμαι Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παντολέοντος Μαχαλιώτη», Γραμματέας του βραβευμένου από την Ακαδημία Αθηνών, Σελιβείου Γηροκομείου Μεσολογγίου, Γραμματέας του Θεοκλητείου Ιδρύματος, μέλος των Ιδρυμάτων Κοζώνη και Αναστασοπούλου.
Αγαπώ πολύ τον τόπο μου, τον γνωρίζω σπιθαμή προς σπιθαμή και τον υπηρέτησα ανιδιοτελώς με κάθε δύναμή μου. Όραμα μου είναι να πάει πραγματικά μπροστά για όλους η Αιτωλοακαρνανία μας και η Δυτική Ελλάδα και πιστεύω ακράδαντα πως τούτο θα καταστεί εφικτό με Περιφερειάρχη τον Νεκτάριο Φαρμάκη. Είμαι σίγουρος ότι με την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας μαζί θα τα καταφέρουμε.

Τηλ. 6981.890.132
e-mail: temp.basilis@gmail.com

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center