Δήμητρα Μπαλαφούτη

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα την 25η Νοεμβρίου 1988 στην Πάτρα. Ολοκληρώνοντας τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Πάτρα συνέχισα τις σπουδές μου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου απέκτησα το πτυχίο μου στον τομέα της Δημοσιογραφίας και των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.

Από το πρώτο έτος των σπουδών μου ξεκίνησε η επαγγελματική μου σταδιοδρομία στην συντακτική ομάδα της τηλεοπτικής σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα όπου εργάστηκα επιτυχώς μέχρι και το τέλος των σπουδών μου. Το 2012, μετά την απόκτηση του πτυχίου μου, επέστρεψα στην Πάτρα ξεκινώντας το ταξίδι στον χώρο της ενημέρωσης, από τον δημοσιογραφικό όμιλο Plusmedia.Από τότε μέχρι και σήμερα έχω εργαστεί ως δημοσιογράφος, ρεπόρτερ και παρουσιάστρια ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς Lepanto, SuperB, Plp, Ionian Channel, Achaia και στον ραδιοφωνικό σταθμό KissFm.

Σήμερα, αρθρογραφώ στο ενημερωτικό site dete.gr και στην εφημερίδα Νεολόγος/Κόσμος. Η ανάγκη για ενημέρωση και επαφή με το κοινό δημιούργησε τον τελευταίο χρόνο την καθημερινή μου εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Maxfm.Παράληλλα η αγάπη μου για τον αθλητισμό με ώθησε να είμαι και εκπρόσωπος τύπου στην Παναχαϊκή.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καθημερινότητα μου.Το λειτούργημα της δημοσιογραφίας με φέρνει κάθε μέρα σε επαφή με τα προβλήματα και τις ανησυχίες των πολιτών, δεν είναι μόνο η καταγραφή αλλά και η ανάδειξη τους με τρόπο τέτοιο ώστε να οδηγήσει σε λύσεις.Με την υποψηφιότητά μου φιλοδοξώ να ενδυναμώσω τη συμμετοχή των γυναικών στα κοινά, καθώς ο ρόλος τους είναι πολύπλευρος και σημαντικός, όπως και της νέας γενιάς, προκειμένου να βρίσκεται στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, ώστε να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα για τις ζωές μας!

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center