Δήμητριος Νικολακόπουλος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Γεννήθηκα το 1981 και μεγάλωσα στον Πύργο Ηλείας όπου και ολοκλήρωσα την σχολική μου εκπαίδευση.
Στα νεανικά μου χρόνια ασχολήθηκα ενεργά με τον αθλητισμό έχοντας θητεύσει ως αθλητής σε Σωματεία της περιοχής (Ναυτικός Όμιλος Πύργου, Πανηλειακός, Γυμναστική Ένωση Πύργου, ΑΓΕΣ-Ολύμπια και Ηρακλής Πύργου), συμβάλλοντας, θέλω να πιστεύω, με την συμμετοχή μου στην διάδοση και ανάπτυξη του Αθλητισμού στον τόπο μας.
Το 2003 αποφοιτώ από την Πανεπιστημιακή Σχολή Φυσικοθεραπείας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στη συνέχεια κάνω πρακτική άσκηση σε εργαστήριο φυσικοθεραπείας στον Πύργο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Ακολουθεί 12μηνη Στρατιωτική θητεία.
Το 2007 ξεκινώ να εργάζομαι στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Πύργου. Από το 2010 -και μέχρι σήμερα- ασκώ το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή στο ιδιωτικό μου εργαστήριο στον Πύργο.
Παράλληλα διδάσκω μαθήματα της ειδικότητας Βοηθού Φυσικοθεραπευτή Ιαματικών Πηγών και Λουτρών στο δημόσιο ΙΕΚ Πύργου .
Παρακολουθώ επιστημονικά συνέδρια και να συμμετέχω σε ημερίδες και σεμινάρια στον τομέα της Φυσικοθεραπείας.
Παρέχω επί χρόνια τις υπηρεσίες μου ως φυσικοθεραπευτής στις ομάδες της Ε.Π.Σ. Ηλείας, στην ομάδα ποδοσφαίρου του Πανηλειακού και στην ομάδα μπάσκετ του Κόροιβου Αμαλιάδας. Παραμένω φυσικοθεραπευτής σε πολλά αθλητικά σωματεία του νομού Ηλείας.
Την Άνοιξη του 2019 ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Νεκτάριου Φαρμάκη αποδέχθηκα την τιμητική πρότασή του να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Ηλείας. Η αποδοχή των Ηλείων συμπολιτών μου με έφερε σε διακεκριμένη εκλόγιμη θέση.
Από τον Σεπτέμβριο του 2020 –έως και σήμερα- κατέχω την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, μιας Θεματικής Αντιπεριφέρειας που θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά ύστερα από απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.
Μιλάω Αγγλικά και Ρουμάνικα.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center