Φώτιος Σκληρός 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στο Περιθώρι Αιτωλοακαρνανίας το 1964 και κατάγομαι από αγροτική οικογένεια. Είμαι παντρεμένος με την Χριστίνα Αλμπάνη, Χημικό Μηχανικό και είμαι πατέρας δύο παιδιών. Διαμένω μόνιμα στο Μεσολόγγι.
Είμαι πτυχιούχος Φυσικός με Μεταπτυχιακό στις Φυσικές Επιστήμες, κατάρτιση και επιμόφωση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, στην Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας, στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων, στην Αξιολόγηση Στελεχών της Εκπαίδευσης, στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, στην Παροχή Εκπαίδευσης, με συγγραφικό έργο κ.λ.π.
Ίδρυσα και διηύθυνα Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι (1988-2002). Δίδαξα στο ΤΕΙ Μεσολογγίου(1995-1998). Από το 2002 είμαι καθηγητής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Διετέλεσα Διευθυντής στο Γυμνάσιο Νεοχωρίου (2017-2023) και Αντιπρόεδρος του ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νίας (2020-2022). Από το 2023 είμαι Διευθυντής στο 1ο Λύκειο Μεσολογγίου – Παλαμαϊκή Σχολή.
Επί σειρά ετών υπήρξα μέλος της ΔΣ Α΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νιας, μέλος της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα, μέλος Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, εκπρόσωπος σε Συνέδρια της ΟΛΜΕ, Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ Χάλκειας Αιτ/νιας.
Έχω ενεργή συμμετοχή με παρεμβάσεις σε ζητήματα αυτοδιοίκησης, οικολογίας και καθημερινότητας του πολίτη.
Είμαι μέλος του Μητρώου Στελεχών, μέλος της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων και μέλος του Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας.
Είχα την τιμή να είμαι 1ος στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 και 2ος στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 , στον διευρυμένο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.
Συστρατεύτηκα με τον Νεκτάριο Φαρμάκη το 2019 για να αλλάξουμε την πορεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία μπήκε πλέον σε τροχιά ανάπτυξης! Συνεχίζω την συστράτευσή μου με τον Νεκτάριο Φαρμάκη για την Δυτική Ελλάδα του μέλλοντός μας.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center