Ιωάννης Σύψας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στη Ναύπακτο στις 19 Οκτώβρη 1964 όπου ζω μέχρι σήμερα. Έχω μια κόρη 28 ετών την Νένα Σύψα, απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Φοίτησα στο 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.
Τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο και παράλληλα με την επιστήμη μου δραστηριοποιήθηκα επιχειρηματικά στην Ναύπακτο στον χώρο της διασκέδασης και της ένδυσης.
Σήμερα, είμαι αποσπασμένος στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Τουρισμού κ Πολιτισμού, θέση την οποία υπηρετώ από το 2019.
Η ενασχόληση με την πολιτική ξεκίνησε πολύ νωρίς αφού διετέλεσα Αντιπρόεδρος και μετέπειτα Προέδρος της ΟΝΝΕΔ Ναυπάκτου τα έτη από το 1982 μέχρι το 1987.
Στα φοιτητικά μου χρόνια, υπήρξα Αντιπρόεδρος της Δ.Α.Π-ΝΔΦΚ στην σχολή μου.
Η πρώτη μου ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν το 2010 όπου και εκλέχτηκα σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Ναυπάκτου.
Το 2014 εκλέγομαι και ορίζομαι Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας (Διοικητικού, Οικονομικού, Οικονομικής Ανάπτυξης κ Τουρισμού ) έως το 2019.
Στις εκλογές του 2019 ήμουν υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Σήμερα ανανεώνω τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί του γιατί:
● Εμπιστεύομαι το Νεκτάριο Φαρμάκη και γνωρίζω από πρώτο χέρι το ήθος και την αποτελεσματικότητά του!
● Γνωρίζω καλά το τεράστιο έργο που επιτελέστηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την τετραετία που σε λίγο ολοκληρώνεται, αλλά και το σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια!
● Ως έμπειρος αυτοδιοικητικός θέλω να συμβάλλω ακόμη πιο ουσιαστικά με τις μικρές μου δυνάμεις στην πορεία του τόπου που αγαπώ στο μέλλον, από τη θέση του αιρετού!

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center