Ανδρέας Κεπενός

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα και ζω, στο Σούλι Πατρών, από τις 15 Σεπτεμβρίου 1966. Φοίτησα στο 4ο ΓΕΛ Πατρών. Το 1988 αποφοίτησα από την Σχολή Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πατρών. Εργάστηκα ως βοηθός λογιστή και ως ελεύθερος επαγγελματίας Λογιστής. Μέλος του οικονομικού επιμελητήριου Ελλάδας και λογιστής Α’ Τάξης (A.M.3103/1999). Μέλος του συλλόγου Πληροφορικής Ελλάδος.
Κάτοχος μεταπτυχιακού, στη Εκπαίδευση Ενηλίκων.
Υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό ως Σιτιστής Λογιστής στην ΕΛΔΥΚ.
Εργάζομαι 31 χρόνια σε ΠΓΝΠ και 6η ΥΠΕ, ως υπάλληλος 18 έτη και ως προϊστάμενος τα υπόλοιπα 13.
Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπέλτα και έχουμε τρία παιδιά, την Σοφία, τον Αλέξανδρο και τον Θεοφάνη.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι πολυδιάστατη στους τομείς:
Περιβάλλον, μέλος του Δ.Σ. για δυο χρόνια και μέλος του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής ΚΥ Χαλανδρίτσας μέχρι και σήμερα.
Παιδεία, έχω διατελέσει 8 χρόνια Πρόεδρος και 4 χρόνια ΓΓ του Συλλόγου Γονέων στο 39ου Δημοτικού και 70ου Νηπιαγωγείου Πατρών, 4 χρόνια ως ΓΓ του Συλλόγου Γονέων του 12ου Λυκείου Πατρών, 2 χρόνια ΓΓ του Συλλόγου Γονέων του Προτύπου Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών και 4 χρόνια του Προτύπου Πειραματικού Λυκείου Πατρών, ως ΓΓ & Ταμίας.
Πολιτιστικά, 10 χρόνια ως Πρόεδρος και 6 ως ΓΓ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουλίου Πατρών.
Εκκλησιαστικά, μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής «Παναγία η Βοήθεια», για 9 έτη.
Αθλητισμό, ενεργά από το 1987 ως παίκτης, (ΑΟ ΒΟΥΠΡΑΣΙΟΥ, ΑΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝ) μέχρι και σήμερα στο ποδοσφαιρικό σωματείο Α.Ο. Παναχαϊκός Σουλίου, στο οποίο έχω διατελέσει και ΓΓ Δ.Σ. για 13 χρόνια.
Μέλος της πενταμελούς επιτροπής, διοργάνωσης του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Επαγγελματικών Τάξεων Πάτρας, για 20 έτη.
Κοινωνία, ενεργός πολίτης και μέλος του συντονιστικού συλλόγων ανατολικού διαμερίσματος του Δήμου Πατρέων για 11 έτη. Μέλος σε διάφορες επιτροπές τοπικής, περιφερειακής και πανελλήνιας εμβέλειας, με αντικείμενα πληροφορικής, οικονομίας, πολιτικής προστασίας, ιδρυμάτων, κλπ.
Μουσική, μέλος της χορωδίας Amabile και Αντιπρόεδρος του ΔΣ.
Μέσα από την εργασία μου, προσέφερα και συνεχίζω να προσφέρω τα μέγιστα, στο χώρο της υγείας και για τη Δυτική Ελλάδα. Μεγάλη είναι και η συνεισφορά μου και από τους πιο πάνω θεματικούς τομείς, όπου ασχολήθηκα και συνεχίζω να ασχολούμαι.
H πρόταση του Περιφερειάρχη μας, Νεκτάριου Φαρμάκη είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το Νομό και την Περιφέρειά μας.
Θα εργαστώ: ΑΠΛΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center