Κωνσταντίνος Ντούπης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο , ενώ έχω την καταγωγή μου από το Πεντάκορφο Τριχωνίδας. Είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Πανοπούλου Καρύδα από την Αράχωβα Ναυπακτίας ,καθηγήτρια Αγγλικών και έχουμε αποκτήσει τρία κορίτσια, εκ των οποίων η πρώτη, σήμερα φοιτά στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών και Δημοσίας Διοίκησης του ΕΚΠΑ, ενώ οι μικρότερες είναι μαθήτριες.
Τα παιδικά μου χρόνια βρέθηκα στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και στην Αμαλιάδα του N. Ηλεία, περιοχές που υπηρέτησε ο πατέρας μου στην Ελληνική Χωροφυλακή.
Κατέχω πτυχίο ΤΕΛ ειδικότητας Εργοδηγού. Διορίστηκα και υπηρέτησα ως μόνιμος υπάλληλος από το 1988, (ειδικότητα Εργοδηγού) στο Δήμο Αθηναίων (για 25 χρόνια σε επιτελικές τεχνικές υπηρεσίες).
Δραστηριοποιήθηκα συνδικαλιστικά με την ΔΑΚΕ-ΟΤΑ στο Σ.Ε.Δ.Α – εκλέχθηκα σε θέσεις, Γενικού Γραμματέα και Αντιπροέδρου του συλλόγου. Πήρα μέρος ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος σε συνέδρια ΠΟΕ – ΟΤΑ, ΑΔΕΔΥ και στο ΔΣ του Ο.Π.Α.Δ.
Από τα μαθητικά μου χρόνια ανέπτυξα έντονη δραστηριότητα στην ΟΝΝΕΔ Αγρινίου και αργότερα ως στέλεχος της νεολαίας. Η πολυετής πολιτική και κοινωνική ανιδιοτελή προσφορά μου έχει ως επίκεντρο τον τόπο που γεννήθηκα και ζω με την οικογένειά μου. Μετά την επιστροφή μου στην Αιτωλοακαρνανία συνέχισα την πολιτική μου δράση όσον αφορά κάποια θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας , όπως το θέμα της ελιάς Καλαμών, την αδειοδότηση των ιαματικών πηγών , την μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας στο Μεσολόγγι καθώς και στην αποτροπή εγκατάστασης μεταναστών σε ξενοδοχείο της Παλαίρου.
Από το 2013 επέστρεψα στον τόπο μου με μετάταξη και υπηρέτησα για μια 2ετία στο Δήμο της Ι.Π. Μεσολογγίου. Στη συνέχεια μετατέθηκα στο Δήμο Αγρινίου. Σήμερα έχω συνταξιοδοτηθεί, ύστερα από 35 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Ν. Φαρμάκη, ως υποψηφίου για την ΠΕ Αιτωλ/νίας, στοχεύει στην περαιτέρω εξέλιξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και ειδικότερα στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας. Οι γνώσεις και η εμπειρία μου, τόσο στο πρωτογενή τομέα – υποδομές στην αγροτική παραγωγή – όσο και στον τριτογενή τομέα, όπως στην ανάδειξη των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Αιτωλοακαρνανίας, του αγροτουρισμού, ιαματικών πηγών, λιμνών, λιμανιών, εκκλησιαστικού κ.α άλλων μορφών τουρισμού, είναι καθοριστικός παράγοντας, στις κρίσιμες αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. Μαζί με Όλους στα καθημερινά προβλήματα, χωρίς διακρίσεις, που απασχολούν πολλούς συμπολίτες μας

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center