Κωνσταντίνος Σταμούλης

YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ονομάζομαι ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην Άμεση Δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας . Επίσης δραστηριοποιούμαι μέσω της οικογενειακής αγροτικής εκμετάλλευσης στην παραγωγή επιτραπέζιων ελιών.
Είμαι γιός του ΣΤΑΜΟΥΛΗ Χρήστου και της ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ Ειρήνης και γεννήθηκα στις 28/12/1985 στο Αγρίνιο Αιτ/νιας.
Είμαι παντρεμένος με την ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗ Κυριακή και πατέρας δύο παιδιών του Χρήστου και του Ειρηναίου .
Σπούδασα Τεχνολογία Τροφίμων στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από το 2004 έως το 2009 . Στην συνέχεια υπηρέτησα την θητεία μου στον Ελληνικό στρατό ως Έφεδρος Αξιωματικός και το 2011 κατατάχθηκα στην Ελληνική Αστυνομία.
Υπηρέτησα στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ στον Νοτιοανατολικό τομέα της Αττικής για 8 χρόνια και το 2019 μετατέθηκα στο Αγρίνιο.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά και η διάθεση μου για προσφορά έγινε η αιτία να εκλεγώ μέλος στο ΔΣ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ακαρνανία καθώς και στο ΤΟΕΒ Καινουρίου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το μπάσκετ.
Ως ένας νέος άνθρωπος που επέλεξε να επιστρέψει και να ζήσει στον τόπο του ,ως ένας άνθρωπος που έρχεται σε επαφή καθημερινά με τα προβλήματα των πολιτών , ως ένας άνθρωπος που θέλει να συμμετέχει στον αγώνα για την πρόοδο του τόπου μας και της ευημερίας των κατοίκων του ζητώ την ψήφο σας ώστε από την θέση του περιφερειακού συμβούλου να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας. Στις επερχόμενες εκλογές δεν έχω άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα στον ΦΑΡΜΑΚΗ Νεκτάριο ,έναν άνθρωπο με όραμα , θέληση και ικανότητα για μια δυνατή ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ , για μια δυνατή ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ .
ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center