Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα, έλκοντας την καταγωγή μου από τη Μακρυνεία Αιτωλοακαρνανίας. Είμαι παντρεμένος με την Παθολόγο Μαρία Μιχαηλίδου και έχουμε δύο παιδιά.
Φοίτησα στο 1ο Γυμνάσιο και το 11ο Λύκειο Πατρών και το 1996 εισήχθην στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου το 2002.
Το 2006 – 2010 ειδικεύτηκα στην Παθολογία και το 2010 – 2012 εξειδικεύτηκα στην πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Από το 2013 ασκώ την Παθολογία ως ελεύθερος επαγγελματίας, προσφέροντας υπηρεσίες στο Κατάστημα Κράτησης Πατρών, στον ΟΚΑΝΑ, στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αινείας», ενώ ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος του Γαστρεντερολογικού τμήματος του Π.Γ.Ν. Πατρών παρέχω κλινικό και εκπαιδευτικό έργο στους φοιτητές της Ιατρικής.
Ως εκπαιδευτής ενηλίκων, έχω συμπληρώσει περισσότερες από 5.000 διδακτικές ώρες σε φορείς της μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ έχω συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων με αντικείμενο τις Πρώτες Βοήθειες.
Στο ενεργητικό μου έχω επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά υψηλού κύρους, παρουσία σε διεθνή και εγχώρια Ιατρικά συνέδρια με δημοσιεύσεις και ομιλίες. Είμαι μέλος επιστημονικών εταιριών Ελλάδος και εξωτερικού, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και μέλος του ειδικού μητρώου του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας.
Διαθέτοντας αυτές τις αλληλεπιδράσεις και λόγω της συνεπακόλουθης ώσμωσης με το κοινωνικό γίγνεσθαι, αποφάσισα να ασχοληθώ για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Β΄ Βαθμού με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στον άνθρωπο, που αποτελεί την πυξίδα μου.
Όραμά μου είναι η Αχαΐα της εξωστρέφειας, της καινοτομίας, της στήριξης των ευάλωτων συνανθρώπων μας, της ενίσχυσης των δομών υγείας και πρόνοιας, της ανάδειξης του εθελοντισμού και της ενδυνάμωσης του κοινωνικού συνόλου. Με συνέπεια και πράξεις!

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center