Λεωνίδας Δανιάς

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στην Πάτρα στις 18 Ιουλίου 1982. Είμαι άγαμος. Σήμερα, ζω στον Πλάτανο Ναυπακτίας όπου δραστηριοποιούμε επαγγελματικά.
Είμαι απόφοιτος του Επαγγελματικού λυκείου Ναυπάκτου. Σπούδασα μουσική στο ωδείο Αιγάλεω και απέκτησα πτυχίο ενοργάνωσης, ωδικής αρμονίας, ενορχήστρωσης και φυγής (φούγκα). Επίσης, απέκτησα πτυχίο κλαρινέτου. Στη φιλαρμονική εταιρεία Πατρών σπούδασα βυζαντινή μουσική για πέντε έτη.
Ασχολούμαι επαγγελματικά με τον τουρισμό καθώς έχω με τον αδερφό μου τουριστική μονάδα τριών αστέρων στον Πλάτανο Ναυπακτίας που είναι ο τόπος καταγωγής μου. Παρόλο που θα μπορούσα να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά σε ένα μεγαλύτερο τόπο, έμεινα να παλέψω στον Πλάτανο Ναυπακτίας επενδύοντας οικονομικά, για να κρατηθεί ζωντανός ο τόπος μου και να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου στην ανάδειξή του.
Ταυτόχρονα, είμαι αρχιμουσικός στη φιλαρμονική Αντιρρίου. Ασκώ τα καθήκοντα ιεροψάλτη στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Πλατάνου και Αγίας Παρασκευής κάτω Πλατάνου. Έχω εργαστεί ως καθηγητής κλαρινέτου στο μουσικό σχολείο Πατρών για πέντε έτη και ήμουν αρχιμουσικός και στην φιλαρμονική Γαλαξιδίου. Τα τελευταία χρόνια είμαι μέλος του συλλόγου Πλατανιωτών, αντιπρόεδρος του συλλόγου κάτω Πλατανιωτών και μέλος του συλλόγου απογόνων Σουλιωτών Ναυπακτίας (ο Έπαχτος.)
Η αγάπη μου για την παράδοση, τον πολιτισμό του τόπου μας καθώς και η ενασχόλησή μου με τα κοινά, με ώθησαν στην απόφαση να συμμετάσχω στις Περιφερειακές εκλογές καθώς πιστεύω ότι η Αιτωλοακαρνανία αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center