Μαρία Φουρφουρή

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα και κατοικώ στην Πάτρα. Είμαι απόφοιτος ΙΕΚ Λογιστικής και επί 31 χρόνια δούλευα στο λογιστήριο του Ιδιωτικού Μαιευτηρίου Πατρών (ΙΜΠ). Σήμερα είμαι συνταξιούχος.
Μεγάλο μου πάθος και μεράκι είναι να ασχολούμαι με την διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς των ηθών και εθίμων της πατρίδας μας. Για πολλά χρόνια δίδασκα ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Σήμερα είμαι πρόεδρος της ΚΟΙΝΣΕΠ <ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ>. Μιας νεοσύστατης κοιτίδας πολιτισμού της πόλης μας, που όμως στο σύντομο χρόνο λειτουργίας της έχει να παρουσιάσει σπουδαίες διοργανώσεις, οι περισσότερες των οποίων ήταν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Είναι μεγάλη μου τιμή η συστράτευσή μου στο πλευρό Νεκτάριου Φαρμάκη. Ενός ταλαντούχου νέου ανθρώπου που έδωσε δείγματα γραφής στην θητεία του ως Περιφερειάρχης την περίοδο 2019-2023. Αξιοποίησε κάθε πόρο, σε έργα υποδομής, στην ανασυγκρότηση του αγροτικού χώρου, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης της τοπικής αγοράς κ.α.
Η Δυτική Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την Δυτική Ελλάδα του 2019, τον τόπο της αδράνειας, της στασιμότητας και των διαχωρισμών.
«Όλα από την αρχή» είχε πει το 2019. Και αυτή η αρχή έγινε!
Τώρα μας λέει «Μπροστά για όλους». Για κάθε όνειρο που δεν έγινε ακόμη πράξη!

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center