Μιχαήλ Γούδας

YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στην Άρτα, στις 28.02.1977. Φοίτησα στο Λύκειο Βόνιτσας. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής του ΑΤΕΙ Γεωπονίας Άρτας και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον αγροτικό κλάδο, καθώς διατηρώ κατάστημα αγροτικών εφοδίων στη Βόνιτσα και είμαι παραγωγός ελαιόλαδου. Ταυτόχρονα, ως ελεύθερος επαγγελματίας, δημιούργησα στο Αγρίνιο δύο παιδαγωγικούς χώρους δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά .
Είμαι παντρεμένος με την εικαστικό-εκπαιδευτικό, Μαρία Φερεντίνου και έχουμε ένα γιό, το Νικόλα.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια, όπου υπήρξα ενεργό μέλος στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ ως υπεύθυνος ιδεολογίας. Το 2013 με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Μανώλη Κεφαλογιάννη, ορίστηκα ως συνεργάτης της Γραμματείας εκλογών στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το 2018, εκλέχθηκα μέλος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας και ανέλαβα τη θέση του Γραμματέα.
Υπήρξα Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ.
Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας (2010-2014) και πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ανακτορίου -Βόνιτσας (2014-2019). Το 2019 εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας με την παράταξη «Όλα από την Αρχή» και ορίστηκα εντεταλμένος Σύμβουλος -Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικών Συνεταιρισμών, Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών. Ταυτόχρονα, καταλαμβάνω τη θέση του Γραμματέα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και είμαι μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, μέλος της Επιτροπής Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής και μέλος της Επιτροπής για τον χαρακτηρισμό πολυσύχναστων παραλιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center