Νικόλαος Γκανταΐφης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1968 και είμαι Ιατρός – Ορθοπαιδικός. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Καραπλή, εκπαιδευτικό και πατέρας της Ιωάννας και της Ευαγγελίας, μαθήτριες γυμνασίου. Σήμερα ζω και εργάζομαι στο Πύργο Ηλείας.
Απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής Αθηνών το 1986. Σπούδασα Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης απόφοιτος το 1993. Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα «Μεταβολικά Νοσήματα Οστών – Οστεοπόρωση» και στην «Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική». Εξειδίκευση στη Χειρουργική Χεριού- Άνω Άκρου-Μικροχειρουργική. Ασκώ το επάγγελμά του Ιατρού από το 1993. Έχω εργασθεί στο νοσοκομείο ατυχημάτων ΚΑΤ Κηφισιάς στη Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική κλινική όπου έλαβα το τίτλο της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής το 2003 και στο ΕΚΑΒ Αθηνών από το 2003 μέχρι το 2005, στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του 2004. Αδιάλειπτη πλούσια επιστημονική και εκπαιδευτική δραστηριότητα με έμφαση στο τομέα του Τραύματος (Διευθυντής του PHTLS Πατρών και εκπαιδευτής του ATLS επί 20 και πλέον έτη).
Από το 2006 μέχρι και σήμερα κατοικώ στο Πύργο Ηλείας, εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας ΝΜ Πύργου φέροντας σήμερα το βαθμό του Συντονιστή Διευθυντή ΕΣΥ της Ορθοπαιδικής κλινικής, εκλεγμένος εκπρόσωπος της Ιατρικής υπηρεσίας στο Συμβούλιο Διοίκησης του Νοσοκομείου και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείου από to 2013 μέχρι το 2020.Είμαι εκλεγμένο τακτικό μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας από το 2014 μέχρι και σήμερα (3η συνεχόμενη θητεία) και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιατρών Νοσοκομείου Πύργου από το 2022 όπου θήτευσα ως πρόεδρος του τη περίοδο από το 2016-2019. Όραμα μου με την συμμετοχή μου στα κοινά είναι η αειφόρος βιώσιμη ανάπτυξη που αξίζει στην Ηλεία μας με επίκεντρο τον Άνθρωπο και τις αξίες του.
Εργασία – Υγεία – Παιδεία – Ευημερία για Όλους

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center