Νικόλαος (Νίκος) Κατσακιώρης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Στέλεχος Δημόσιας Διοίκησης
Γεννήθηκα στο Αγρίνιο το 1972 όπου και μεγάλωσα, με καταγωγή -από πλευράς του πατέρα μου- από το χωριό Διαμαντέικα Αγρινίου και -από της μητέρας μου, το γένος Δανιά- από το χωριό Κρυονέρια Ορεινής Ναυπακτίας. Είμαι παντρεμένος με την Ιατρό Ηλιάνα Κατσούλα, με την οποία έχω αποκτήσει δύο παιδιά.

Είμαι Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο «Ηλεκτρονικό Εμπόριο» από το Kingston University. Έχω μετεκπαιδευτεί στις Διεθνείς Σχέσεις από το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και τη Β΄ Ευρωπαϊκή Έδρα του Jean Monnet. Επίσης έχω παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα σε πολιτισμικές σπουδές και διοικητικοοικονομικά θέματα σε διεθνείς και εγχώριους φορείς (Καλοκαιρινό Σχολείο Harvard – Σχολή Δια Βίου Εκπαίδευσης Harvard University, Ε.Κ.Δ.Δ.Α).

Είμαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε). Στο παρελθόν διετέλεσα Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε), Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε), στέλεχος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Διεθνών Οργανισμών του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α., μέλος της Επιτροπής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΘΗΣΕΑΣ», Επιστημονικός Συνεργάτης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας. Σήμερα υπηρετώ ως Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.).

Η ενασχόληση μου με τα κοινά, ξεκινά από τα φοιτητικά μου χρόνια, ως εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο του Παντείου Πανεπιστημίου, ως Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγρινιωτών Φοιτητών Αθήνας, καθώς και αργότερα ως μέλος του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου.

Η αγάπη μου για τον τόπο μου και η διάθεσή μου να προσφέρω, με ωθούν να αγωνιστώ για την Αιτωλοακαρνανία, μαζί με τον Νεκτάριο Φαρμάκη.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center