Νικόλαος Λαϊνόπουλος (Λαϊνάς)

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας
Γεννήθηκα στον Πύργο το έτος 1970. Είμαι εγγονός του Νίκου Λαϊνόπουλου ή Λαϊνά, ιδρυτή της γνωστής αλευροβιομηχανίας του Πύργου. Αποφοίτησα από το 1ο Γυμνάσιο Πύργου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το έτος 1996. Έκτοτε ασκώ μάχιμη δικηγορία στον Πύργο, διατηρώντας το δικό μου γραφείο και αναλαμβάνοντας υποθέσεις του αστικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου. Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις υπηρετώντας στην Πολεμική Αεροπορία κατά τα έτη 1996 και 1997. Μιλάω Αγγλικά.
Από το έτος 1998 μέχρι σήμερα έχω αποκτήσει πλούσια εμπειρία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, έχοντας διατελέσει Νομικός Σύμβουλος (εξωτερικός συνεργάτης) του Δήμου Πύργου, Επιστημονικός Συνεργάτης Δημάρχου Πύργου σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Πολιτισμού, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πύργου και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου.
Έχω επίσης θητεύσει δύο φορές ως μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας (Πύργου), ενώ από το έτος 2022 ασκώ το ρόλο του Συντονιστή της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ηλείας, οργανώνοντας και συμμετέχοντας ενεργά σε εθελοντικές δράσεις.
Είμαι ιδρυτικό μέλος του σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Ομάδας Θέατρου Προσκήνιο» με ενεργό συμμετοχή στο ερασιτεχνικό θέατρο κατά τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ έχω συμμετάσχει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως «Άγριες μέλισσες» και «Σασμός» καθώς και στην ταινία «Η ΘΥΣΙΑ» στην οποία υποδύομαι τον Κωνσταντίνο Καρυωτάκη και η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα.
Η Δυτική Ελλάδα είναι ο τόπος μου και θα εργασθώ για την πρόοδο και την ανάπτυξή της από οποιοδήποτε πόστο μου ανατεθεί.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center