Νικόλαος Κοκκίνης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα στην Πάτρα τo 1977. Αποφοίτησα από το ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας και σπόυδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιου του Cambridge της Αγγλίας και του Univercita deli studi di Bari της Ιταλίας. Συνέχισα τις σπουδές μου στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών με την μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση στην Τραπεζική. Μιλάω άριστα Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.
Ξεκίνησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα σε χρηματιστηριακή εταιρεία και στην συνέχεια ίδρυσα την συμβουλευτική εταιρεία Leading όπου παρείχε χρηματοοικονομικές συμβουλές και υπηρεσίες.
Διετέλεσα αναπληρωτής διευθυντής στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάτρας από το 2012 έως 2015. Τα τελευταία χρόνια είμαι εξωτερικός συνεργάτης σε μεγάλες οινοποιητικές εταιρείες της Ελλάδας, ενώ συνέβαλα καθοριστικά στη δημιουργία της πρώτης ομάδας αμπελουργών πανελληνίως. Στο πλαίσιο ανάδειξης των προϊόντων της περιοχής μας ήμουν ο εμπνευστής της δημιουργίας μιας μελέτης βελτίωσης της φημισμένης Μαυροδάφνης Πατρών, μέσα από καινοτόμες εφαρμογές, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είμαι παντρεμένος με την δημοτική υπάλληλο Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου και έχουμε δύο παιδιά την Κλέλια 13 ετών και τον Τηλέμαχο 10 ετών.
Είμαι ιδρυτικό μέλος του Φυσιολατρικού συλλόγου όρους Μόβρη « Η ΑΡΙΑ» με ενεργή εθελοντική προσφορά. Είμαι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα οχήματα εποχής.
Έχοντας αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής μου και με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη, μέσω τακτικής αρθρογραφίας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και αξιοποιώντας τις δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναδεικνύω τα προβλήματα του τόπου μας, καταθέτοντας προτάσεις για γόνιμο διάλογο στην κατεύθυνση αντιμετώπισης τους.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά, ήταν αναπόφευκτη αφού η ζωή μου, από μικρή ηλικία είναι συνυφασμένη με την πολιτική κι αυτό γιατί η οικογένειά μου έχει αφήσει σημαντικό αποτύπωμα ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center