Παναγιώτης – Γρηγόριος Σαραλιώτης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Είμαι γεννημένος στο Αγρίνιο στις 26 Ιανουαρίου 2005. Αποφοίτησα από το 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου και στη συνέχεια από το 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου. Συμμετέχοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις κατάφερα να εισαχθώ με επιτυχία στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Έχω ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών της Αγγλικής γλώσσας με άριστη γνώση σε επίπεδο Γ2 καθώς και της Ιταλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2. Παράλληλα, έχω ήδη ξεκινήσει αυτό το διάστημα εντατικά μαθήματα εκμάθησης της Γαλλικής γλώσσας. Από νεαρή ηλικία εξάσκησα την ικανότητα μου στους Η/Υ και κατάφερα να επιτύχω στις εξετάσεις του πιστοποιητικού ECDL κατοχυρώνοντας και τις 6 ενότητες.
Επαγγελματικά έχω εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση χωματουργικών έργων «ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ», απασχολούμενος στην θέση του γραμματέα Οικονομικών από το 2020 μέχρι και σήμερα. Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό ήταν ιδιαίτερη, αφού έχω αποσπάσει αρκετές διακρίσεις στο άθλημα της άρσης βαρών όπως το 2021 όπου κατέκτησα το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων,, το χρυσό στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Παίδων και Εφήβων και το ασημένιο στην κατηγορία Νέων Ανδρών και Ανδρών αντίστοιχα. Ακόμη, το 2020 και 2022 κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων.
Έχοντας ιδιαίτερες ανησυχίες από μικρή ηλικία για τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αποφάσισα να ασχοληθώ, από πολύ νωρίς, ενεργά με τα κοινά. Έτσι, στις αρχές της φετινής χρονιάς συμπληρώνοντας το 18ο έτος της ηλικίας μου, εντάχθηκα στην ομάδα της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας όπου και μου ανατέθηκε ο ρόλος του Τομεάρχη Αθλητισμού.
Κατά τον ελεύθερο χρόνο μου επιδιώκω να ασχολούμαι με εποικοδομητικές δραστηριότητες όπως είναι η συμμετοχή μου σε ομάδες πεζοπορίας και η ενασχόληση μου με εθελοντικές δράσεις που έχουν ως πυρήνα τους τόσο την προστασία του περιβάλλοντος όσο και την βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Τα βιβλία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου με ιδιαίτερη προτίμηση στα ιστορικά μυθιστορήματα.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center