Παναγιώτης Μπράμος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Γεννήθηκα στον Πύργο το 1978. Μετά την ολοκλήρωση των εγκύκλιων σπουδών μου, φοίτησα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου έλαβα πτυχίο το 2000. Στη συνέχεια εισήλθα στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου αποφοίτησα το 2004. Το 2007, μετά από την επιτυχή κρίση της διδακτορικής μου διατριβής ορκίστηκα διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2006, ζω στον Πύργο όπου και εργάζομαι ως δικηγόρος. Έχω ασχοληθεί με τα κοινά του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, ως μέλος του Δ.Σ. του Δ.Σ. Ηλείας (2014-2021), ενώ είμαι μέλος διαφόρων σωματείων και εθελοντικών οργανώσεων.
Το 2014 επέλεξα να ασχοληθώ με τον θεσμό της Περιφέρειας, γιατί πιστεύω πως η Αυτοδιοίκηση είναι πεδίο άμεσης και δημιουργικής πολιτικής. Εκλέχθηκα ως περιφερειακός σύμβουλος πρώτη φορά στις εκλογές του Μαΐου του 2014 και επανεκλέχθηκα στις εκλογές του Μαΐου του 2019, ενώ έχω διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών.
Συμμετέχω σε ένα συνδυασμό πολυσυλλεκτικό, που σέβεται τις διαφορετικές πολιτικές καταβολές και τις αντιμετωπίζει όχι ως εμπόδιο αλλά ως αφετηρία δημιουργικής συνεργασίας. Έχω ζήσει εννέα χρόνια την εξέλιξη του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και πιστεύω πως σταδιακά μπαίνουν τα θεμέλια για να πολιτικές υπερβάσεις που διαμορφώνουν μια ανεξάρτητη κι ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Διεκδικώ για τρίτη φορά την εκλογή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο με αποκλειστικό κριτήριο η Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα η Ηλεία το 2030 να έχει επιτύχει υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και υψηλό επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center