Παναγιώτης Πουπουνάκης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα στα μαρτυρικά Καλάβρυτα στις 26 Ιουνίου 1985 όπου και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Μεγάλωσα στην Πάτρα και αποφοίτησα από το 6ο γυμνάσιο και λύκειο Πατρών όπου ζω μέχρι και σήμερα.

Είμαι πτυχιούχος λογιστικής και μετά το πέρας των σπουδών μου στα οικονομικά υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στην πολεμική αεροπορία. Ασχολούμαι επαγγελματικά τα τελευταία δέκα χρόνια ως λογιστής και ασφαλιστής. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και στη Δυτική Αχαΐα.

Η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου αποτελεί απόφαση ώριμης σκέψης και προϊόν προβληματισμού. Μέσα από τη δική μου συμμετοχή θέλω να ενισχύσω την παρουσία των νέων ανθρώπων στο πολιτικό γίγνεσθαι της περιφέρειάς μας και να εκφράσω τις ανησυχίες της δικής μου γενιάς. Ως νέος άνθρωπος οραματίζομαι μία τοπική Αυτοδιοίκηση κοντά στους πολίτες και τις ανάγκες τους. Φιλοδοξώ μέσα από αυτή την προσπάθεια Να εκφράσω τα όνειρα της δικής μου γενιάς Όνειρα που έχουν να κάνουν Με μία δίκαιη κοινωνία Με ίσες ευκαιρίες για όλες και όλους.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center