Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα στις 8 Ιουνίου 1961 στην Περιστέρα Ακράτας Αιγιαλείας. Φοίτησα στο Γενικό Λύκειο «Γκούρας» Φενεού Κορινθίας. Σπουδές στο ΕΑΠ Πατρών στον «Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» καθώς και στο «Marketing Management». Είμαι υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) , Υπουργείου Οικονομικών.
Ζω στην Πάτρα και είμαι παντρεμένος με τη Λαμπρινή Πλιακούρα Αισθητικό -Στέλεχος Επιχειρήσεων.
Έχω διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης «Διοίκησης Οικονομικών και Δημοσιονομικού Ελέγχου». Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής ΠΔΕ. Βοηθός Περιφερειάρχη -Εντεταλμένος Σύμβουλος με αρμοδιότητες Προγραμματισμού, Μελετών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Αγροδιατροφής, των παραγωγικών τάξεων για θέματα συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής, στις ομάδες παραγωγών καθώς και σε θέματα Εγγείων Βελτιώσεων. Είμαι Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Εφοριακών Αχαΐας- Ηλείας-Ζακύνθου-Κεφαλληνίας-Ιθάκης και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εφοριακών. Έχω διατελέσει συνεργάτης του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ανδρέα Κατσανιώτη , συνεργάτης του κ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη Υφυπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , συνεργάτης του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Αντώνη Μπέζα καθώς και συνεργάτης του κ. Νίκου Νικολόπουλου Υφυπουργού Εργασίας.
Εκλέγομαι Περιφερειακός Σύμβουλος από το 2011 και μάλιστα στις πρώτες θέσεις.
Μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Περιφερειακού Συμβουλίου και Μέλος του Συλλόγου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αντίληψης. Επιπρόσθετα είμαι Μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών και Δότης Μυελού των Οστών.
Μπορώ να κοιτάζω στα μάτια τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μου. ‘Όλοι και όλες γνωρίζουν πως μέσα από τις δυνατότητες που είχα ,δεν έλειψα ποτέ από κοντά τους. Είμαι και παραμένω στην πρώτη γραμμή , δίπλα τους τόσα χρόνια στα εύκολα και στα δύσκολα. Μια ζωή κοντά στην καθημερινότητα τους . Μια πορεία ανιδιοτελούς προσφοράς , που ο κόπος δίνει χαρά και «οὐ ζητεῖ τὰ ἑαυτῆς». Μια πορεία δοκιμασμένη με πράξεις και αποτελέσματα, όπου τα τελευταία 4 χρόνια με βρίσκουν σε θέσεις ευθύνης , τις οποίες μου εμπιστεύθηκε ο Περιφερειάρχης και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Όλοι μαζί όπως και εγώ να σταθούμε δίπλα στο Νεκτάριο Φαρμάκη που απλόχερα με τις αρετές και την αξιοσύνη του , μας εμπνέει και μας καθοδηγεί. Ζητώ να συνεχίσουμε μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ στο ΑΥΡΙΟ που αξίζουμε και να γράψουμε νέες σελίδες για τον τόπο μας που αγαπάμε , που αναπτύσσεται και πρωταγωνιστεί με Ανάπτυξη που στηρίζει κάθε αύριο.
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ»

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center