Πηνελόπη Μπούρου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα στη Σταμνά Μεσολογγίου, την 17η Οκτωβρίου 1971. Τελείωσα το 2ο Λύκειο Μεσολογγίου και συνέχισα τις σπουδές μου στην Πολυτεχνική σχολή Πατρών, στο τμήμα των Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών. Από το 1996 είμαι μέλος του ΤΕΕ. Ζω και Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας μέχρι και σήμερα. Το 2010 έγινα Ενεργειακός Επιθεωρητής Β’ Τάξης και το 2019 πήρα το πτυχίο ΕΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ Πάτρας.
Έχω μία κόρη, την Ευαγγελία Σταυροπούλου, που φοιτά στην Πολυτεχνική σχολή Πατρών στο τμήμα των Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής.
Έχω διατελέσει μέλος στο Τοπικό Συμβούλιο του Αγίου Βασιλείου κατά την περίοδο 2002 – 2004 στον πρώην Δήμο Ρίου και κατά την περίοδο 2010 – 2013 μέλος στην ΔΕ Αγίου Βασιλείου Δήμου Πατρέων. Επίσης διετέλεσα μέλος στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αγίου Βασιλείου.
Η ενασχόληση μου με την Πολιτική ξεκίνησε από τα μαθητικά μου χρόνια ως μέλος του 15μελούς και συνεχίστηκε και στα φοιτητικά μου. Μετά την τιμητική πρόταση από τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και βλέποντας τα πεπραγμένα της προηγούμενης τετραετίας, κατά την διάρκεια της οποίας έγιναν πολλά για την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος, αποφάσισα να συστρατευτώ και εγώ στην κοινή προσπάθεια να γίνουν ακόμα περισσότερα, ούτως ώστε η ΠΔΕ να αποτελέσει πρότυπο εργατικότητας και δημιουργίας, στην οποία όραμα και κοινός στόχος θα είναι μια Περιφέρεια «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’».

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center