Πηνελόπη (Πέννυ) Σιδηρά

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Νιοχώρι Μεσολογγίου. Είμαι διαζευγμένη και έχω δύο παιδιά 18 ετών, δίδυμα, την Μαριάντα και τον Αντώνη Ροδάτο.
Σήμερα, ζω στο Αγρίνιο.
Είμαι Χημικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση Αποβλήτων και την Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών, κάτοχος Μελετητικού Πτυχίου κατ.15 (Μελέτες Βιομηχανιών), 17 (Χημικές Μελέτες και Έρευνες) και 27 (Περιβαλλοντικές Μελέτες), καθώς επίσης και Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων ISO.
Έχω εργαστεί ως Project Manager σε μεγάλα κτιριακά έργα στην Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης), στην Ένωση Αγρινίου στο project Ακτίονας (κατασκευή 540 Φωτοβολταϊκών Σταθμών), ως Υπεύθυνη Παραγωγής και Σύμβουλος Ασφάλειας Τροφίμων στην Μονάδα Επεξεργασίας και Τυποποίησης Γάλακτος ΑΜΦΙΓΑΛ Α.Ε. και σε Μονάδα Βιοαερίου. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με Περιβαλλοντικές Μελέτες, Πιστοποιήσεις ISO – GlobalG.A.P., Φ/Β Net Metering, καθώς επίσης και με Εργαστήριο Αναλύσεων.
Είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας ΕΝΑ.
Η επαφή με την τοπική αυτοδιοίκηση έγινε με την εκλογή μου ως Δημοτική Σύμβουλος στον π.Δήμο Οινιαδών, έκτοτε αποτελεί ένα από τα ενδιαφέροντά μου, πλην όμως χωρίς θεσμικό ρόλο, παρά μόνο ως ενεργή πολίτης.
Υπήρξα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης και εξακολουθώ να αγαπώ και να κάνω αθλητισμό (crossfit, running).
Μένω Δυτική Ελλάδα, μένω και αγαπώ Αιτωλοακαρνανία, και πιστεύω στην αξιοποίηση της ομορφιάς της πατρίδας μας, έχουμε ήλιο, έχουμε καλλιεργήσιμη γη και βουνά, έχουμε νερά και θάλασσες έχουμε όμως και ανθρώπους ικανούς, με πίστη και όραμα για την αξιοποίησή τους με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής, της δικής μας και των παιδιών μας.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center