Παναγιώτης (Πάνος) Ρεκκές

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα , την 18η Ιουνίου 1990 . Οι δεσμοί μου με τον τόπο μου από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα είναι συνεχείς και αδιάλειπτοι τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφοίτησα από το Αρσάκειο Τοσίτσειο Σχολείο με βαθμό άριστα και συνέχισα τις πανεπιστημιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ως Πολιτικός Επιστήμονας και Διεθνολόγος. Έπειτα έγινα δεκτός στη Νομική σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αποφοιτήσας με διακρίσεις. Εγγράφηκα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών όπου είμαι ενεργό μέλος και από το 2016 ασκώ μάχιμη και ενεργή Δικηγορία τόσο στην Αθήνα όσο και στην Ηλεία ως Δικηγόρος Παρ Εφέταις , συμμετέχοντας παράλληλα σε επιστημονικά συνέδρια και νομοθετικές ρυθμίσεις.
Υπηρέτησα την Στρατιωτική μου θητεία ως Εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά όπου απολύθηκα με διακρίσεις ήθους και εντιμότητας , εκπροσωπώντας με περηφάνεια την γενέτειρα μου.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά μου χρόνια που συμμετείχα ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και εξελέγην Γραμματέας Πόλεως της Κορίνθου , Αντιπρόεδρος Σχολής Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων και μέλος του Διοικητικού Φοιτητικού Συμβουλίου για 4 συνεχή χρόνια.
Όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχω στα Κοινά εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια καταθέτοντας συχνά προτάσεις και παρεμβάσεις τόσο σε νομοθετικά ζητήματα όσο και σε ζητήματα που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του νομού μου.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center