Στέφανος Λαλιώτης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Γεννήθηκα στον Πύργο Ηλείας, την 23η Νοεμβρίου του 1994. Φοίτησα στο γυμνάσιο και στο γενικό λύκειο βουνάργου. Οι σπουδές μου ολοκληρώθηκαν με το πτυχίο στις Εφαρμογές Πληροφορικής στην Διοίκηση και στην οικονομία, στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος στην Πάτρα. Παράλληλα είχα συμμετοχή έως την ημιτελική φάση του πανελλήνιου διαγωνισμού επιχειρηματικών ταλέντων της εταιρίας BIC. Το 2017 ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση ως λογιστής στο οικονομοτεχνικό γραφείο του κ. Μητράκου Ν. στον Πύργο Ηλείας.
Το 2018 – 2019, υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία σαν υπαξιωματικός Στρατονομίας με αρμοδιότητα Υπευθύνου Ασφαλείας και Εποπτείας στην έδρα του Υπουργείου Εθνικής άμυνας στο Πεντάγωνο. Στην διάρκεια της θητείας μου, τιμήθηκα με το παράσημο του Μαχητή καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ως στρατονόμος.
Από το Δεκέμβριο του 2019 έως σήμερα εργάζομαι σαν ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική και παράλληλα από Ιανουάριο του 2023, έχω αναλάβει χρέη άμισθου διαχειριστή στην εταιρία Σταφίδα Ολυμπιακής Γης Ι.Κ.Ε. Το όραμα μου, έχει ως μοναδικό κίνητρο την προσφορά μου, προκειμένου να υπάρξει πλήρη υποστήριξη προς τους Σταφιδοπαραγωγούς έτσι ώστε να αναδειχθεί στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά ως το προϊόν του τόπου μας.
Με την πολιτική ασχολούμαι πρώτη φορά, πιστεύω ότι, μπορώ να προσφέρω τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου ως περιφερειακός σύμβουλος. Οι αγρότες, οι πολίτες, γονείς και παιδιά, να νιώσουν την ελπίδα για το μέλλον που έρχεται και επιφυλάσσει εκπλήξεις για την βελτίωση της ζωής μας.
Πιστεύω πως μέσα από το πρόγραμμα της παράταξης “ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” δίπλα από τον κ. Φαρμάκη Νεκτάριο, η παρούσα νέα πολλά υποσχόμενη προσπάθεια, θα αναδείξει περισσότερο τις αξίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Έχω διδαχθεί από την οικογένεια μου, να εργάζομαι δυναμικά με ήθος για τα ιδεώδη και τις αξίες μου και σας διαβεβαιώνω ότι, αυτό έχω σκοπό να κάνω στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, για να την τοποθετήσουμε μαζί, όλοι ενωμένοι, ψηλά.
ΜΑΖΙ…….ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center