Αθανάσιος Μαυρομμάτης

YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Γεννήθηκα το 1982 στη Σταμνά Μεσολογγίου απ όπου και έλκω την καταγωγή μου από την πλευρά του πατερά, Γιώργου, και κατοικώ μόνιμα στο Χρυσοβέργι απ’ όπου καταγόταν η μητέρα μου Αθηνά.
Φοίτησα στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοβεργίου και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αιτωλικού. Το ΑΤΕΙ Κρήτης αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό μου απ’ όπου και απέκτησα το Πτυχίο μου ως «Τεχνολόγος – Γεωπόνος» ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό μου στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχω διατελέσει σύμβουλος του διοικητή του ΟΓΑ καθηγητού κ. Ξενοφώντα Βεργίνη ενώ έχω εργαστεί κατά περιόδους στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και στο Ευρωκοινοβούλιο. Η αγάπη μου όμως για τον τόπο μου και η πίστη μου στις δυνατότητές του με ώθησαν να ασχοληθώ την τελευταία δεκαετία με την καλλιέργια, παραγωγή και εμπορία της ελιάς καλαμών.
Πολιτεύτηκα για πρώτη φορά με το Νεκτάριο Φαρμάκη και οι Αιτωλοακαρνάνες με τιμήσατε μαζικά με την ψήφο σας. Από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης μας μου εμπιστεύθηκε τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων για όλη τη Δυτική Ελλάδα και εγώ προσπάθησα να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη με έργα και όχι με λόγια. Για να φέρουμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center