Θεόδωρος (Τσαφλιάς) Βασιλόπουλος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας & Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης
Γεννήθηκα στην Αμαλιάδα, στις 26 Σεπτεμβρίου 1981, όπου και κατοικώ. Είμαι έγγαμος με δυο παιδιά. Ολοκλήρωσα το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Αμαλιάδας, κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής, συνέχισα ως σπουδαστής και πλέον πτυχιούχος από το τμήμα Βιολογικής Γεωργίας του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αργοστολίου – Κεφαλληνίας.
Επαγγελματικά, από το 2004 μέχρι και σήμερα, ασχολούμαι με την έρευνα και την οργάνωση ενός πρότυπου αγροκτήματος βιολογικής γεωργίας με παραγωγή, μεταποίηση, τυποποίηση και εμπορία των παραγόμενων βιολογικών προϊόντων με τη διακριτική επωνυμία «BIO ILIS».
Από το 2013 μέχρι και το 2019 υπήρξα Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α). Εκλεγμένος Πρόεδρος, από το 2005 έως και σήμερα, στην Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας – Ηλειακή Γη. Από το 2007 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του επαγγελματικού αγροτικού συνεταιρισμού Βιοκαλλιεργητών Αμαλιάδας και Περιχώρων «ΒΙΟΗΛΙΣ».
Έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ήλιδας και Αντιδήμαρχος υπεύθυνος τοπικής ανάπτυξης (από το 2010 έως το 2013).
Συμμετείχα και βραβεύτηκα στο διαγωνισμό του «Καλύτερου Νέου αγρότη στην Ευρώπη», όπου κέρδισα μαζί με τα μέλη της οικογένειάς μου το πρώτο βραβείο για το έτος 2016.
Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019, εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλείας, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την Αρχή». Από το 2019 μέχρι και σήμερα έχω ορισθεί Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center