Βασιλική Γκαβού-Θωμά

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα στην Πάτρα, τη 17η Ιανουαρίου 1964, και κατοικώ στα Θωμέικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Φοίτησα στο 6ο Γυμνάσιο και Λύκειο Πατρών. Συνέχισα τις σπουδές μου στα ΤΕΙ Πατρών στο τμήμα Νοσηλευτικής. Αποφοίτησα τον Φεβρουάριο του 1989 και από το Μάρτιο του ίδιου έτους εργάζομαι ως νοσηλεύτρια στο ΠΓΝΠ. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών όπου και αποφοίτησα με επιτυχία.
Είμαι παντρεμένη με τον Νικόλαο Θωμά, εκπαιδευτή Τεχνικής Εκπαίδευσης Στρατού Ξηράς και έχουμε μία κόρη, την Παναγιώτα, η οποία φοιτά στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Είμαι προϊσταμένη στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του ΠΓΝΠ. Αγαπώ τη δουλειά μου και την υπηρετώ με ζήλο και ανιδιοτέλεια και προσπαθώ μέσα από αυτή να προσφέρω το καλύτερο στον τομέα της Υγείας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Με τον κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην αναβάθμιση των παροχών υγείας.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center