Βασίλειος Γιαννόπουλος 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Γεννήθηκα στον Πύργο Ηλείας στις 22 Μαΐου 1982. Φοίτησα στο 3ο Δημοτικό, στο 2ο Γυμνάσιο και στο 2ο Γενικό Λύκειο Πύργου, ενώ μιλώ δυο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά.
Γονείς μου είναι οι Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος του Δημητρίου (συνταξιούχος καθηγητής Φυσικός) και η Αθανασία Θωμά του Γεωργίου (συνταξιούχος καθηγήτρια Φιλόλογος), που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Τ.Κ. Γραίκα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.
Είμαι παντρεμένος με την επιχειρηματία Δέσποινα Αρχατζηκάκη και έχουμε αποκτήσει μια κόρη.
Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συνέχισα τη φοίτησή μου στο ίδιο Πανεπιστήμιο, λαμβάνοντας τον τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών του Τομέα Ποινικών & Εγκληματολογικών Επιστημών.
Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία και το 2007 επέστρεψα στην γενέτειρά μου τον Πύργο, ασκώντας μάχιμη Δικηγορία, ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας (Δικηγόρος παρ’ εφέταις).
Έχω εκλεγεί δύο φορές στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, ασκώντας τα καθήκοντα του Ταμία από το 2014 έως και το 2019. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, ανέλαβα καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, θέση την οποία υπηρετώ μέχρι σήμερα, συνεχίζοντας να εργάζομαι ώστε η Ηλεία και η Δυτική Ελλάδα να προχωρήσουν μπροστά σε όλα, μπροστά για όλους!

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center