Χαράλαμπος (Χάρης) Τσίτσικας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας, την 26η Απριλίου 1979. Σε ηλικία 7 ετών μετακόμισα μόνιμα στη Πάτρα όπου και δραστηριοποιούμαι πλέον επαγγελματικά. Φοίτησα στο 6ο Γυμνάσιο και 6ο Λύκειο Πατρών. Το 1998 μέσω των Πανελλήνιων εξετάσεων εισήχθη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου υπηρετώ 24 έτη, κατέχοντας τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου, ενώ υπηρετώ στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών.
Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό, Σοφία Ασημακοπούλου και έχουμε δυο δίδυμες κόρες, την Κωνσταντίνα και τη Φαίη, που θα φοιτήσουν στην Ε’ Δημοτικού.
Από τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας ασχολήθηκα με τα κοινά. Από το 2004 εκλέγομαι σε διάφορες θέσεις στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας σε θέσεις Οργανωτικού Γραμματέα, Γενικού Γραμματέα , Αντιπροέδρου και τα τελευταία 5 έτη στη θέση του Προέδρου. Παράλληλα, είμαι εκλεγμένος ως μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ). Τέλος, είμαι Πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8Θ και 2Θ Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πατρών.
Υπήρξα αθλητής καλαθοσφαίρισης στα σωματεία της ΕΑΠ, του Ερμή και του Πανηπειρωτικού και ασχολήθηκα ημιεπαγγελματικά μέχρι την κατηγορία της Β Εθνικής.
Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική. Θεωρώ ότι ένας συνδυασμός έμπειρων και νέων υποψηφίων μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής, κάτι που άλλωστε έχει υλοποιήσει με απτά αποτελέσματα μέχρι τώρα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. Όραμά μου μια σύγχρονη Δυτική Ελλάδα που θα πρωταγωνιστεί.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center