Χρυσούλα (Χρύσα) Ανδρουτσοπούλου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Γεννήθηκα και κατοικώ στην Πάτρα, την 18η Νοεμβρίου 1994, και είμαι άγαμη.
Φοίτησα στο Πρότυπο Γενικό Πειραματικό Λύκειο. Στη συνέχεια αποφοίτησα από το Τμήμα Χημείας Πανεπιστημίου Πατρών, ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Τμήμα Ιατρικής Παν. Πατρών, και σήμερα είμαι υποψήφια διδάκτορας του Τμήματος Βιολογίας του Παν. Πατρών.
Ασχολούμαι επαγγελματικά με την έρευνα. Έχω εργαστεί επίσης στο Κέντρο ελέγχου ποιότητας νερών και τροφίμων του Τμήματος Ιατρικής του Παν. Πατρών. Σήμερα, είμαι ερευνήτρια στο Τμήμα Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, στον Τομέα Ζωολογίας, και έχω δημοσιεύσει δύο άρθρα ως πρώτο όνομα, και δύο άρθρα ως δεύτερο όνομα. Είμαι επίσης μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.
Έχω συμμετάσχει σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς με περιβαλλοντικό χαρακτήρα, με επίκεντρο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις βιώσιμες πρακτικές και την οικολογική διατήρηση (Miss Earth 2018). Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου στον διαγωνισμό Miss Earth, συνεργάστηκα με διαγωνιζόμενες από ενενήντα διαφορετικές χώρες, σε παγκόσμια κλίμακα, για να υπερασπιστούμε σημαντικούς περιβαλλοντικούς σκοπούς. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, συμμετείχα ενεργά σε πλήθος πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων, όλες με κοινό στόχο την ανάδειξη της ύψιστης σημασίας της περιβαλλοντικής διαχείρισης και την προώθηση βιώσιμων πρακτικών. Αυτή η εμπειρία έχει εμπλουτίσει την κατανόησή μου για το παγκόσμιο περιβαλλοντικό τοπίο και εδραίωσε τη δέσμευσή μου να οδηγήσω τη θετική αλλαγή.
Επίσης, έχω υπάρξει Υποψήφια ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» στην κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ για το έτος 2018, τα οποία διοργανώνονται από την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».
Ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, δεσμεύομαι να προωθήσω τη συνεργασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα, διασφαλίζοντας ένα ευημερούν μέλλον που σέβεται την κληρονομιά μας και ενδυναμώνει τις κοινότητές μας.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center