Σωτηρία Κανέλλα (Νέλλυ) Χρονοπούλου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Γεννήθηκα στον Πύργο, την 28η Μαρτίου 1991 και φοίτησα στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Πύργου.
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2013, αποφάσισα να εργασθώ στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτέλεσε για μένα μια πραγματική πρόκληση. Στη συνέχεια, αναζητώντας συνεχώς τη βελτίωση και την εξειδίκευση στον τομέα, αποφάσισα να αποκτήσω πτυχίο από Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και συγκεκριμένα στη διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών επιχειρήσεων.
Το 2016, ενσωματώθηκα στην ομάδα της Aldemar Resorts, ενώ από το 2017, εργάζομαι στο Aldemar Olympian Village, όπου διατρέχοντας διάφορες θέσεις, έχω αποκτήσει εμπειρία σε διαφορετικές πτυχές της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Η εμβάθυνση στον τομέα του τουρισμού με έκανε να αντιληφθώ ότι δεν αποτελεί μόνο μια οικονομική δραστηριότητα, αλλά επηρεάζει βαθιά την τοπική κουλτούρα, την ανάπτυξη και την κοινωνική δυναμική μιας περιοχής.
Το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται στην αξιοποίηση του παράκτιου μετώπου και την εκμετάλλευση του πλούτου της γης. Οι νέοι της περιοχής πρέπει να μπορούν να αξιοποιηθούν στην περιοχή τους και με την σειρά τους να αναδείξουν την Δυτική Ελλάδα σε ηγέτιδα δύναμη.
Η περιφερειακή ανάπτυξη είναι η απάντηση στις προκλήσεις του μέλλοντος και η σωστή προσέγγιση σε ένα βιώσιμο μέλλον για τους νέους της περιοχής.

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center