Ζωή Δημοπούλου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Μεγάλωσα και πήγα σχολείο στη Βάρδα, όπου συνεχίζω να ζω με την οικογένειά μου. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Πατρών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορική έρευνα, την Διδακτική και τις Νέες Τεχνολογίες στο Τμήμα Ιστορίας του Ιόνιου Πανεπιστημίου και στις Εφαρμοσμένες Αρχαιολογικές Επιστήμες στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Βρίσκομαι στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης από το 2008. Ήμουν παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Super B TV από το 2010 έως το 2019. Παράλληλα,είχα την επιμέλεια και την παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής με τίτλο «7 Ημέρες Γεγονότα», καθώς και της ιατρικής εκπομπής «Καρκίνου Πρόληψις». Αγάπησα ιδιαίτερα το κοινωνικό και αυτοδιοικητικό ρεπορτάζ και ασχολήθηκα ειδικά με τους Δήμους Πατρέων και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, καθώς και με το ρεπορτάζ της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Κατά τις προεκλογικές περιόδους 2014 και 2019 εργάστηκα ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας, και Δημοσίων Σχέσεων σε υποψηφίους Δημάρχους και υποψηφίους Βουλευτές. Από το 2019 έως σήμερα, είμαι Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Ιωάννη Λέντζα, σε θέματα επικοινωνίας του Δημάρχου και του Δήμου.
Έχω τιμηθεί από την Αεροπορία Στρατού Μεγάρων για τη δημιουργία Ντοκιμαντέρ, με σκοπό τη προώθηση και προβολή των δραστηριοτήτων της Μονάδας.
Η ενασχόλησή μου με θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει διαμορφώσει ακράδαντα μέσα μου την πεποίθηση πως η σοβαρότητα, οι τεκμηριωμένες προτάσεις, και πάνω από όλα, η διάθεση για διάλογο και συνεργασία, μακριά από την τοξικότητα και τον παλαιοκομματισμό, είναι ο μοναδικός δρόμος για να χτίσουμε μαζί την Δυτική Ελλάδα του 2030!
Ο Νεκτάριος Φαρμάκης πρεσβεύει αυτές τις αρχές και άνοιξε τον δρόμο για μία νέα αντίληψη διοίκησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στέκομαι στο πλευρό του, για μία Δυτική Ελλάδα που θα πάει μπροστά για όλους και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών της Ηλείας!

© 2023 Μπροστά για όλους. All rights reserved

Privacy Preference Center